16 Kasım 2010 Salı

Oh la la !


Fransız posta kutuları, bundan böyle bebek morgu olarak kullanılacak. Bebek ölümlerindeki artış nedeniyle Fransız Kültür-İletişim Bakanlığı (Ministère de la Culture et de la Communication) ve UNICEF tarafından yapılan anlaşma gereği, doğum sırasında ya da hastalık nedeniyle ölen bebekler, ikinci bir emre kadar posta kutularında saklanacak. Postacılar Derneği genel başkanı Ferdinand Cheval, uygulamadan duyduğu rahatsızlığı şu sözlerle açıkladı:

"Bunca yıldır posta kutularını, Fransız milliyetçilerinin çaldıkları Cezayir toprağını gizlemek için kullandık. Bu topraklar, 2017 yılında Seine nehrini doldurmak için kullanılacaktı. Alınan bu kararı, postacı meslektaşlarım adına şiddetle kınıyorum." Cheval, uygulamaya ilişkin olarak yakın zamanda grev kararı alacaklarını da sözlerine ekledi.

3 yorum:

  1. "Onlar ki it başlı ördek yürüyüşlü iblisler yerin altı kat altından gelecekler. Hafif bir uğultuyla tıkırdatacaklar eşikte tokmağı...Sübyanları,günahsızları,tırnağı çiğ tanesi olanları kapınıza getirip oraya bırakacaklar..."

    Subuf suresi 666. Ayet

    YanıtlaSil