19 Haziran 2012 Salı

Doğrusal Libidinal Vektörler

Arasında uyumak istediğiniz çifti seçin, göreceğiniz rüyayı biz tasarlayalım. Her biri 110 volt değerindeki sekiz işlevli arzu devresine ulaşmak için yapmanız gereken, içinde çay bardağı, kaval sesi, uçan balon, yağda yumurta, sigara izmariti, cep telefonu, Kuğulu Park, kömür sobası, martı sesi, kar manzarası, sallanan şizofren kız, pozitif ayrımcılık, İstiklal Caddesi, kır kahvesi, televizyon haber görüntüsü, özenle yoksullaştırılmış çocuk ve ağlayan palyaço olan kısa filmleri bize şikayet etmek. En az üç film şikayet edene ilk uyku %40 indirimli! Cenneti ayağınıza getirdik, siftah için beklemeyin, hemen şikayet edin!

2 yorum:

  1. Düzgün magnetik alan içinde hemen şikayetle hareket ettirilen iletkende voltaj indüklenmeyeceğine göre,110 volt değerinde 8 işlevli bir arzu nesnesi bende oluşturamayacaktır.
    Sanırım cenneti ayağıma getirebilmeniz için şikayetten öte, yatış yönümü değiştirmeniz gerekecek,ne yazık ki lenz yasalarına göre 110 volt oluşturmanız imkansız görünüyor ve yine alternatif akım yaratmak için kullanılacak içinde …….geçen kısa filmlerle ancak 0 volt oluşturabileceksiniz,
    Formüle edildiğinde; sağdan başlangıçtaki iki çiftin arasına paralel uyuma isteğim, hareket açısı kuvvet çizgilerine göre 0º dir. Bu durumda e=B.L.V.Sin ϴ formülünde, ϴ yerine 0º konulduğunda Sin 0º=0 olduğu için e=0 (volt) bulunur.

    Uyku ve cennet arasında dirençli bir vektörel güç olarak uyku pozisyonumu değiştirmeyi vaat etseniz, sanırım osiloskopta gördüğünüz dalga boyu memnuniyetimin göstergesi olacaktır, bunun için yeni tasarılarınızı yakından izlemeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. İrrasyonel bir reklam metnini, sayısal ciddiyete angaje olmuş işlemlerinizle daha da irrasyonel kılmış olmanızdan kaynaklı duyduğum heyecanı formüle edemesem de saklamak niyetinde değilim. Bu nedenle yeni uyku pozisyonunuza alternatif örnekler sunmak adına, görece fütürist tasarılara devam edeceğimi bilmenizi isterim.

    YanıtlaSil