25 Nisan 2010 Pazar

Desire


Bir ölüyü dahi kıskançlığa sürükleyen etkin bir mizansenle kıvrılarak ölüm anının coşkusuyla aynı şekli almış ve cinayetin hala düşünmekte olduğum nedeniyle iş birliği yaparak bedeninin kusursuz yer çekimini yaratmış bu kadın, benim muhteşem bir ikizim aynı zamanda. Hiç tanımadığım çirkin kadınların dünyaya getirdiği, herkesin kıskançlığını konuştuğu bu kadın, ona ait olmayanı ölçülemeyecek bir zaman aralığında kaybolmuş bir arzuya dönüştürebilme becerisine sahip. Sahilde gömülü cesetlerin üzerinden atlayarak kendi ölümünden kaçan bir hayalet o. Vücudundaki tek sarılmalık boşluğu asla olmayacak çocuğuna ayıran, dinlendikçe eskiyen bir şarkının tersine, her akla geldiğinde giderek aklın kendisi oluveren pornografik çirkinliği ölümün ters açısıyla takas eden bir meçhul! Bense onun camdan yapılma yüksek topuklu özel yeteneğiyim. Onun sayesinde, tanımadığım kız çocuklarımın üzerine kestirilemeyen zamanlarda, kemiksiz bir ceset gibi parçalanarak yağıyorum.

3 yorum:

  1. bu kadın her kimse, ikizim.

    YanıtlaSil
  2. bul o kadını ve söyle ona andré, kafamı yarsın, içine kullanılmamış iki mermi,1 kutu naftalin,1 şişe böğürtlen reçeli,2 fare kapanı koysun,faust'dan küçük parçalara bölünmüş bir avuç da sayfa ve biraz sineksavar, üzerine de taze sıkılmış portakal suyu.
    son nefesimden yaklaşık 3 dk sonra da hüzünlü bir şarkıyı mırıldanır gibi, ayaklarının dansa hazır kıpırtısında diksin şakaklarımdan.

    YanıtlaSil
  3. bu adam, mayıs'a hep kaybolarak mı girer?

    YanıtlaSil