5 Şubat 2010 Cuma

Eclipse


Güneş tutulması: Arzularınız benimle kendiniz arasına girer. Tam yedi ay sürer.

Ödünüz patlıyor gölgenize dokunmaktan değil mi? Devam edin korkmaya. Fassbinder yalan söylemiş. Korku ruhu kemirmez, tersine besler. Night nasılsa is young. Siz nasılsa are independent.

Ay tutulması: Bağımsızlığınızı esas alan pek değerli çatışmalarınız, kendilik ile kendiniz arasına girer. Ne kadar süreceği sizin kararınızdır.

Boş bırakılan yerlerinizi doldurmak için daha kaç mesafe 'zaman' gerekiyor? Öyle ya, bir vücutluk açık yarayla dolaşmak kolay değil. Her rüzgar, avazı çıktığı kadar bağırtır adamı! Bir mevsim gücünde düşen her yaprak, sizi daha çok yaklaştırır ölüme!

Beni dinleyin, siz en iyisi ne güneşe, ne de aya tutulun. Salıverin haksızca zaptettiğiniz gölgenizi bencil yaşamınızdan. Takdir buyurduğunuz üzere, bağımsızlık adına yalnız kalma hakkını kullanmak koşuldur. O halde sıyrılın yansımanızdan. Nasılsa yaralı gölgenize sahip çıkacak başka biri bulunur. Duvarlardan da uzak durun. Tencere, ocak, üzerine yansıyacağınız ne varsa bir an önce kaldırıp atın.

Oh, bir atımlık bağımsız kadınlar! Oh, uygarlığın turnusol kağıdında kararlarını kırmızıya dönüştüren evcil kadınlar! Oh, bastırdıkça vücuduna kan yerine buzlu kokain pompalayan medeni kadınlar! Tıpkı Faust gibi cesaretini şeytana satanlar, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

1 yorum:

  1. ey adamlığı bir adımda aşan! kadın sanatının madeni mahseni yokluktadır. alemde dökülen ilk kan kabil'in elinden işte bu yüzden çıkmıştır. erkeklere baldır çocuklara süt olmak yokluğu aşkla anlatmanın bir yoludur.

    YanıtlaSil